Gemeentebelangen De Wolden heeft nieuwe website

02-07-2013

Gemeentebelangen De Wolden heeft nieuwe website


Sinds kort heeft Gemeentebelangen De Wolden een nieuwe website.
Websitebeheerder Pieter Groot: “We zijn erg blij met deze nieuwe site. We vonden dat onze oude site er een beetje gedateerd uit begon te zien. De nieuwe site heeft een eigentijdse kleurstelling gekregen. Daarnaast hebben alle dorpen een nog prominentere plaats op de site gekregen. Met één klik op het plaatsnaambord zijn alle nieuwsonderwerpen over de betreffende kern in beeld.”
Verder kunnen op de site nu peilingen gehouden worden, kunnen mensen zich aanmelden
voor de nieuwsbrieven en kan men informatie vinden over het lidmaatschap van Gemeentebelangen.
“En ook de sociale media hebben een plek gekregen,” vervolgt Groot. “Berichten op onze site kunnen via Twitter en Facebook gedeeld worden, onze twitterfeeds zijn te volgen en via @gbdewolden kunnen mensen ons berichten twitteren.”
Gemeentebelangen is als onafhankelijke partij in De Wolden geheel zelfstandig. “Wij kunnen dus geen gebruik maken van landelijke partijbureaus die, door het Rijk gesubsidieerd, websites maken die door alle afdelingen gebruikt kunnen worden,” vult partijvoorzitter Petra Haanstra aan. “Maar onze website is specifiek voor De Wolden, geen eenheidsworst. Een website ontwikkelen kost veel geld. Als lokale partij draaien we zelf voor de kosten op. Gelukkig slagen we er nog steeds in op een complete en positieve manier politiek te bedrijven in De Wolden, een volwassen website hoort daarbij.”
Gemeentebelangen hoort graag wat u van de website vind. Daarom is die vraag het onderwerp van de eerste peiling op: www.gbdewolden.nl
 

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden