Verdeling taken fractie Gemeentebelangen

03-05-2017

Nieuwe fractievoorzitter en raadslid Gemeentebelangen De Wolden

Na het vertrek Van Douwe Oosterveen naar de gemeente Steenwijkerland heeft de fractie van Gemeentebelangen De Wolden de taken opnieuw verdeeld. De fractie heeft unaniem besloten om de huidige vicefractievoorzitter, Ronald Brouwer, te benoemen tot fractievoorzitter. Daarnaast is besloten om Gerrie Hempen-Prent te benoemen als vicefractievoorzitter.

Nu Douwe Oosterveen een lege stoel in de raad achter laat moet deze ook weer gevuld worden. Na het volgen van de officiële procedures diehiervoor worden gesteld in de kieswet, zal Betty Vrielink-Linthorst uit Alteveer worden voorgedragen als nieuw raadslid voor Gemeentebelangen De Wolden. Betty is al vanaf september 2015 actief als beëdigd steunfractielid en woont sinds die tijd alle fractievergaderingen bij. Betty is werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs bij de OBS De Klimtoren in Drogteropslagen. Naar verwachting zal haar beëdiging als raadslid plaats kunnen vinden tijdens de raadsvergadering van donderdag 18 mei a.s.

Zowel het bestuur als de fractie van Gemeentebelangen De Wolden is blij dat op soepele wijze zo snel aan alle ontstane vacatures invulling kan worden gegeven.

 

 

 

Betty Vrielink-Linthorst nam al eerder plaats achter de microfoon

Eigen foto Gemeentebelangen

 


 


 

Deel dit artikel
Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden