Gemeentebelangen De Wolden naar Tweede Kamer

Gemeentebelangen De Wolden naar Tweede Kamer

17-11-2017

Woensdag 15 november heeft een 17 koppige delegatie namens Gemeentebelangen De Wolden een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer in Den Haag. Het bezoek had meerdere kanten. De bedoeling was om de twee Drentse kamerleden, Erik Ziengs en Agnes Mulder te ontmoeten. Echter, Agnes Mulder had verplichtingen vanwege de klimaattop in Bonn.

Gelukkig was het Tweede Kamerlid Maurits von Martels in haar plaats beschikbaar om tijdens de lunch ongedwongen het gesprek met de afvaardiging van GB aan te gaan. Het gesprek met Erik Ziengs vond plaats in de fractiekamer van de VVD waar ook Arne Weverling oud wethouder van de gemeente Westland aanschoof.

Tijdens de gesprekken, met zowel Von Martels als Ziengs, kwamen meerdere zaken aan de orde. Er werd bewondering uitgesproken voor de inzet van de Tweede Kamerleden uit de regio. Het vraagt privé een grote investering om de werkzaamheden in de Kamer uit te voeren.

Vanzelfsprekend werden er door Gemeentebelangen ook onderwerpen ingebracht die belangrijk zijn voor De Wolden. Bijvoorbeeld de situatie rondom de A28. Tegenwoordig komen we de A28 al wekelijks tegen bij de verkeersinformatie. Nu het laatste stukje verdubbeling van de E233 (A37 in Dld) tussen Meppen en Cloppenburg er aan zit te komen moeten we de gevolgen hiervan voor de A28 niet onderschatten. Daarnaast is ook de verdubbeling van de N48 besproken, een kans om onze regio “dichterbij” de sterke economische regio Twente te brengen.

Het succes van initiatiefrijk De Wolden, het project met €1,5 miljoen beschikbaar voor initiatieven uit de samenleving, is door Gemeentebelangen naar voren gebracht als voorbeeld voor alle overheden. Loslaten en Vertrouwen, het werkt!!

Tweede Kamer Den Haag Erik Ziengs Agnes Mulder Maurits von Martels A28 N48 Initiatiefrijk
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Hé, wat goed dat jij de Luistervink hebt gevonden!

De landelijke verkiezing is geweest. Maar hoe vind jij het lokaal gaan? Omdat we elkaar helaas niet persoonlijk kunnen treffen, staat onze luistervink voor jou klaar. Juist nu is het extra van belang om jouw geluid te laten horen! Dat kun je doen middels deze luistervink. Wat wil jij graag anders zien in onze gemeente, of wat vind jij dat er goed gaat? Wonen, sporten, boeren, het mag over van alles gaan.

De Wolden zonder jou is als een ei zonder zout! We moeten het samen doen!


Schrijf uw reactie


Het mag over één onderwerp gaan zoals bijvoorbeeld boeren, wonen, sporten enz. Maar eigenlijk mag het over van alles gaan. Wat wij als Gemeentebelangen mee willen geven is: hou jezelf vooral niet in! #gbdoen

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.