Jan ten Kate lijsttrekker Gemeentebelangen

Jan ten Kate lijsttrekker Gemeentebelangen

24-11-2017

“Doen is het nieuwe denken”

Als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen heeft Gemeentebelangen haar algemene ledenvergadering gehouden. Tijdens deze bijeenkomst is op interactieve wijze het verkiezingsprogramma “Doen is het nieuwe denken” besproken. Het programma is een mooie vertaling van het gedachtegoed van de lokale partij. Wij geloven in de kracht van de lokale samenleving. Meer verbinden, meer vertrouwen, meer werken vanuit maatschappelijke opgaven. Daarom verdienen onze inwoners alle ruimte om initiatief te nemen en ten uitvoer te brengen. Wij willen niet met blauwdrukken werken, elk dorp en initiatief is immers verschillend.

Het bestuur vindt het geweldig dat van het zittende team nagenoeg iedereen beschikbaar is voor een nieuwe termijn. Henny Buld heeft aangegeven te willen stoppen en staat als lijstduwer op plaats 28, zij wil zich volop blijven inzetten voor de oudere inwoner van De Wolden. De eerste nieuwe naam is Petra Haanstra, zij staat op plaats 10.

Jan ten Kate staat op nummer 1 van de kieslijst. “Ik ben er trots op om de lijst aan te mogen voeren maar realiseer me dat juist bij Gemeentebelangen de kracht zit in de breed georiënteerde lijst met een keur aan nieuwe namen. Daarnaast is het geweldig dat van het zittende team nagenoeg iedereen beschikbaar is voor een nieuwe termijn, continuïteit en vernieuwing gaan dus hand in hand” aldus de lijsttrekker.

Het verkiezingsprogramma en de totale kieslijst zijn beschikbaar op deze website

verkiezing jan ten kate