Werkbezoek Gemeentebelangen aan Zuidwolde

23-10-2009

In het kader van de werkbezoeken die voor deze herfst en komende winter gepland staan heeft de fractie van Gemeentebelangen De Wolden zaterdag 17 oktober 2009 een bezoek gebracht aan Zuidwolde.

Het werkbezoek had als onderwerp: de Hoofdstraat in Zuidwolde, in de breedst mogelijk zin. Want er staan nogal wat zaken op de rol voor de Hoofdstraat in de komende jaren. Zoals de ontwikkelingen op de Rabo-locatie, het terrein van voormalig café De Vries, warenhuis Drupsteen en natuurlijk de complete herinrichting van de Hoofdstraat en het kerkplein. De fractie vond het van belang zich ter plaatse van de situaties op de hoogte te stellen.

Samen met enkele vertegenwoordigers van Dorpsbelangen Zuidwolde is er een wandeling langs de Hoofdstraat gemaakt waarbij vrij over allerlei zaken van gedachten is gewisseld. "De mensen van Dorpsbelangen kennen de plaatselijke situaties natuurlijk goed. Daarom is het verstandig met hen van gedachten te wisselen.", aldus Douwe Oosterveen van Gemeentebelangen.

Na de wandeling is er in de Zuudwoldiger Huuskamer nog even nagepraat over de Hoofdstraat. Ook zijn er nog enkele andere onderwerpen besproken, zoals de ontwikkeling van de brede scholen in Zuidwolde en de vele suggesties voor verbeteringen die Dorpsbelangen op de braderie in Zuidwolde heeft gekregen. Zowel Dorpsbelangen als Gemeentebelangen hebben het bezoek als zeer nuttig ervaren.

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden