29 Januari

Openbare fractievergadering

Dinsdag 29 januari 2019 is de eerste openbare fractievergadering van Gemeentebelangen De Wolden in het nieuwe jaar, vanaf 20.00uur in dorpshuis 't Markehuus te Veeningen. Naast de onderwerpen voor de komende raadsvergadering komt er meestal nog van alles op tafel. Geinteresseerd of heeft u iets wat u via korte lijntjes met "de politiek", raadsleden en/of wethouders wil delen kom langs!

26 Februari

Openbare fractievergadering Gemeentebelangen De Wolden

Dinsdag 26 februari 2019 zal vanaf 20.00uur in dorpshuis 't Markehuus te Veeningen de openbare fractievergadering van Gemeentebelangen De Wolden plaats vinden. Naast de onderwerpen voor de komende raadsvergadering komt er meestal nog van alles op tafel. Geinteresseerd of heeft u iets wat u via korte lijntjes met "de politiek", raadsleden en/of wethouders wil delen kom langs!

5 Maart

Jongerendebat van De Wolden #youngdewolden

Op dinsdag 5 maart vindt het jongerendebat van de Wolden plaats. Net als vorig jaar hopen wij weer op een leuke avond. Ook ditmaal vindt het plaats in Uitgaanscentrum de Klok. Er is een inloop vanaf 19.00 uur, het debat met aansluitend een pubquiz over de Wolden begint om 19.30 uur. We verwachten rond 21.00 uur af te sluiten met een hapje en een drankje.

Vraag is om zo veel mogelijk publiciteit voor het jongerendebat te maken. Zowel via mond tot mondreclame als via Facebook en Instagram. Hierbij kunt u Young de Wolden taggen of #youngdewolden gebruiken.

 

26 Maart

Gemeentebelangen - Openbare fractievergadering

Dinsdag 26 maart 2019 is vanaf 20.00uur in dorpshuis 't Markehuus te Veeningen de openbare fractievergadering van Gemeentebelangen De Wolden. Naast de onderwerpen voor de komende raadsvergadering komt er meestal nog van alles op tafel. Geinteresseerd of heeft u iets wat u via korte lijntjes met "de politiek", raadsleden en/of wethouders wil delen kom langs!

23 April

Openbare fractievergadering

Openbare fractievergadering Gemeentebelangen De Wolden op dinsdag 23 april 2019. Vanaf 20.00uur in dorpshuis 't Markehuus te Veeningen. Naast de onderwerpen voor de komende raadsvergadering komt er meestal nog van alles op tafel. Geinteresseerd of heeft u iets wat u via korte lijntjes met "de politiek", raadsleden en/of wethouders wil delen kom langs!

14 Mei

Openbare fractievergadering Gemeentebelangen De Wolden

De openbare fractievergadering van Gemeentebelangen De Wolden zal plaats vinden op dinsdag 14 mei 2019, vanaf 20.00uur in dorpshuis 't Markehuus te Veeningen. Naast de onderwerpen voor de komende raadsvergadering komt er meestal nog van alles op tafel. Geinteresseerd of heeft u iets wat u via korte lijntjes met "de politiek", raadsleden en/of wethouders wil delen kom langs!

4 Juni

Gemeentebelangen - openbare fractievergadering richting Kadernota2020

Vanwege de aanstaande kadernota staat vroeg in de maand, 4 juni 2019, deze openbare fractievergadering van Gemeentebelangen De Wolden al gepland. Aanvang is vanaf 20.00uur in dorpshuis 't Markehuus te Veeningen.
Deze avond zal met name in het teken staan van de kadernota 2020. Verder komt er meestal nog van alles op tafel. Geinteresseerd of heeft u iets wat u via korte lijntjes met "de politiek", raadsleden en/of wethouders wil delen kom langs!