Waar gaat het over....??

22-02-2010

Op 3 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen dat zal niemand ontgaan zijn. Bij de gemeenteraadsverkiezingen hoort het te gaan over onderwerpen als: Hoe gaan we om met de krimp, op welke manier blijven we een veilige gemeente en wat doen we met het wegenonderhoud.

Waar het per definitie niet om gaat is: Vertrekken uit, of blijven in, Uruzgan, en de hoogte van de AOW-leeftijd. Allemaal zeer belangrijke onderwerpen, maar nogmaals, hierover gaat het niet in de gemeente.

Jammer dat de gemeenteraadsverkiezingen onze Haagse broeders en zusters zo zenuwachtig maakt met als gevolg dat ze hun plas niet meer op kunnen houden. Sterker nog, ik durf de stelling wel aan: "Wanneer er geen gemeenteraadsverkiezingen waren geweest hadden we nu nog een kabinet".

Nederland verkeerd in een economische crisis, dan moet er geregeerd worden en zijn partij politieke spelletjes het laatste waar we op zitten te wachten.

En wat is het gevolg?

Vandaag een advertentie in de landelijke krant:

Het kabinet is gevallen, kan ons land eindelijk weer opstaan, ...stem op 3 maart!!!!!(jawel gemeenteraadsverkiezingen) VVD.

Wat heeft dat met elkaar te maken?? Helemaal niets.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn er om lokale politici verantwoording af te laten leggen over het gevoerde beleid en te beoordelen of het verkiezingsprogramma overeenkomt met uw eigen denkbeelden.

Dus Den Haag: Inbinden en handen af van de lokale democratie!!!

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden