Gemeentebelangen smaakt naar meer.

28-02-2010

Als afsluiting van de verkiezingscampagne heeft Gemeentebelangen De Wolden een rondrit door de gemeente De Wolden gemaakt. In een uitbundig versierde bus hebben alle kandidaten van Gemeentebelangen nagenoeg alle grote kernen, kleine kernen en buurtschappen van De Wolden aangedaan.

Achterop de vrijdag verspreide verkiezingskrant zat een raambiljet. Goed voor een taart, maar alleen als men hem ook voor het raam had gehangen. En dat is op uitgebreide schaal gebeurd.

De taartenleverancier, de kleinste kruidenier van Nederland, Oepoe s erfenis uit Ruinerwold , heeft zelfs de bus enkele malen opnieuw met taarten moeten bevoorraden.

Lijsttrekker Jan ten Kate: Gemeentebelangen is aangenaam verrast door de enorme hoeveelheid steunbetuigingen. Onze krant is veel gelezen, en we ontvangen ruimschoots complimenten voor de inhoud. Dit geeft vertrouwen voor de verkiezingen aanstaande woensdag.

Verkiezingskrant

In de verkiezingskrant van Gemeentebelangen zijn natuurlijk interviews met een aantal kandidaten te vinden. Maar er staan ook bijdragen in van inwoners van de gemeente De Wolden die geen lid van Gemeentebelangen zijn maar die iets te vertellen hebben over gewenste of gerealiseerde verbeteringen waaraan Gemeentebelangen heeft kunnen bijdragen. Zo staan er bijdragen in over vrijwilligerswerk, de Drentse Zuid-as, Keten-United, inzameling van frituurvet en statements van inwoners uit alle kernen van De Wolden.

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden