Gemeentebelangen op bezoek bij Kloeze Metaalbouw

09-04-2011

Vrijdagmiddag 25 maart heeft Gemeentebelangen De Wolden een werkbezoek gebracht aan Kloeze BV metaalbouw in Zuidwolde. Een ruime delegatie van fractie en bestuur werd ontvangen door de eigenaren Roelof en Marijke Kloeze.

Kloeze houdt zich bezig met het ontwerpen, engineering, produceren, leveren en monteren van staalconstructies, loodsen, hallen, trappen, hekwerken en staalproducten aan de meest uiteenlopende afnemers zoals bijvoorbeeld de bouw, de industrie, de agrarische sector en particulieren. Het bedrijf is gevestigd op het bedrijventerrein in Zuidwolde waar men op diversen locaties de onderdelen als de staalconstructies en plaatwerk produceert.

Fractievoorzitter Jan van 't Zand: "wij waren verrast door de grootte en veelzijdigheid van het bedrijf. Kloeze blijkt zelfs internationaal te werken. Niet alleen staalconstructies, maar complete gebouwen worden ook geplaatst in landen als Duitsland, Rusland en de Baltische staten."

Fractie en bestuur van Gemeentebelangen De Wolden streven ernaar om twee tot drie keer per jaar op werkbezoek te gaan bij een bedrijf of instelling in de gemeente De Wolden. "Het is belangrijk om in contact te blijven met ondernemers en overigen in onze gemeente. Wij willen als partij toegankelijk zijn voor iedereen, zodat wij zo breed mogelijk geïnformeerd worden. Voor ons raadswerk is dat onontbeerlijk," aldus Van 't Zand.

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden