Gemeentebelangen peilt over N375

08-09-2013

In het blad Nieuwe Oogst van 31 augustus 2013 wordt vermeld dat de gemeente De Wolden terugkomt op het plan om landbouwverkeer op de N375 toe te staan.
Fractiewoordvoerder Douwe Oosterveen: “Het toestaan van landbouwverkeer op de N375, een wens uit het verkiezingsprogramma van Gemeentebelangen, is in het Gemeentelijk Verkeer- en VervoersPlan (GVVP) opgenomen en is daardoor beleid van de gemeente De Wolden geworden. De fractie van Gemeentebelangen zal daarom voor aanvang van de raadsvergadering op 12 september hierover vragen aan het college stellen. Wij willen o.a. weten of het college dit besluit daadwerkelijk al genomen heeft, welke argumenten er voor een dergelijk besluit zijn, en welke gevolgen zo’n besluit heeft voor de verkeersveiligheid in de dorpen langs de N375.”
De fractie van Gemeentebelangen is ook benieuwd naar de mening van de inwoners van de gemeente De Wolden en heeft daarom een poll op de website geplaatst. “Alle input die we voor donderdagavond ontvangen kunnen we meenemen naar de vergadering. Maar de poll zullen we zeker nog een poosje laten staan. Afhankelijk van de mening van onze inwoners is het niet onmogelijk dat we het weer in ons verkiezingsprogramma opnemen,” besluit Oosterveen.
 

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden