Campagne gemeenteraadsverkiezingen van start.

09-01-2010

Thema: De Burger is meester

Vrijdagavond doorstonden 25 vrijwilligers de vrieskou om aan alle bebouwde kom borden gele ballonnen, met de kreet Lokaal en onafhankelijk, op te hangen. Van Drogteropslagen tot Haakswold en van Ansen tot Fort. Vanuit vier opblaaslocaties zijn meer dan 1000 ballonnen over de gemeente verdeelt.

Lijsttrekker Jan ten Kate: Dit is één van dingen waar gemeentebelangen sterk in is. We hebben veel enthousiaste mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Op deze manier sta je er niet alleen voor.

Reden van de Actie?

De start van de verkiezingscampagne van Gemeentebelangen De Wolden. Het bebouwde kom bord is al vier jaar het uitgangspunt van de Website van Gemeentebelangen, maar maakt nu ook nadrukkelijk deel uit van het logo.

Om dit te onderstrepen, en de vernieuwde website onder de aandacht te brengen, valt er komende week in alle brievenbussen in De Wolden een kaart met daarop de tekst: Wij zijn in de lucht.

Op de vernieuwde site staat sinds kort een film die in 2 minuten laat zien waar Gemeentebelangen voor staat. Daarnaast is het mogelijk om door te klikken naar de dorpen, om op deze manier zaken die in de politiek spelen over een bepaald dorp nagezocht kunnen worden.

Thema voor de komende gemeenteraadsverkiezingen is: De burger is meester. Hiermee wil Gemeentebelangen aangeven dat Burgerparticipatie de rode draad is in het verkiezingsprogramma. Het verkiezingsprogramma is eveneens op de website beschikbaar.

Deel dit artikel




Gerelateerd nieuws

Geen berichten gevonden