Klantvriendelijkheid doorslaggevend voor succes!

Klantvriendelijkheid doorslaggevend voor succes!

15-02-2018

 

De Jumbo in Zuidwolde is inmiddels al vier jaar gevestigd in de eerste fase van De Sukerbarg. Koen Termeulen, eigenaar van de Jumbo, is maar wat blij met deze plek. Hij draait nergens zijn hand voor om en is een echte aanpakker.

We staan net buiten de supermarkt en terwijl Koen zijn verhaal doet, raapt hij steeds wat afval van de grond. Het zijn rode vlaggetjes in zijn zicht en hij doet het zonder erbij na te denken, want hij praat vrolijk verder. ,”Ik ben praktisch ingericht. Moet er iets geregeld worden? Dan steek ik de handen uit de mouwen, want ik doe alles voor mijn klanten.’’ 

“Ik wil met Zuidwolde verder”, straalt hij. Over de Aldi die ertegenover komt is hij zeer positief. “Ik zie het niet als concurrentie, maar eerder als versterking van Zuidwolde”, zegt Koen en raapt een verpakkinkje op die langs een stoeprand ligt.

 

Ook de tweede fase van De Sukerbarg staat in de steigers. Het ondernemersplatform benadrukte dat dezelfde projectbegeleider zou worden aangesteld en zo gebeurde het ook. “Het voelt goed dat de gemeente hier dan ook naar luistert”, meent Koen, “een aanspreekpunt die al ervaring en contacten had vanuit de vorige fase.”

Bedrijvencontactfunctionaris? Echt top!

Ook bij het Economisch Actieplan zijn de ondernemers betrokken. “Opmerkingen die door ondernemers zijn gemaakt zijn grotendeels verwerkt in het plan. De gemeente neemt haar ondernemers serieus en dat is een goed signaal.”

“Bedrijvencontactfunctionaris? Echt top, als ondernemer heb je hiermee een ingang naar de gemeente, echt praktisch. Ook op het gebied van vergunningen is het allemaal goed geregeld.’’

“Als inwoner wordt het echter een stuk moeilijker om met de juiste persoon in contact te komen. Kleine praktische zaken, zoals een terugbelverzoek komen nogal eens op een grote stapel te liggen. En ook het onbeantwoord laten van e-mails zou niet mogen’’, stelt Gerrie Hempen-Prent kritisch.

Koen kan dit helaas bevestigen, “de laatste jaren is het meerdere malen gebeurt dat een verzoek lang bleef liggen”. Een cultuuromslag binnen de gemeente is volgens hem nodig, zodat snel handelen de standaard wordt. “Kijk, als ik niet voldoe aan de wens van de klant, gaan ze naar een andere supermarkt. Maar de mensen die in De Wolden wonen, kunnen nou eenmaal niet bij een ander gemeentehuis terecht. Daarom zou klantvriendelijkheid ook bij de gemeente hoog in het vaandel moeten staan!”

Speerpunt - Excellente Dienstverlening

Speerpunt - Ondernemersdienstverlening

bedrijvencontactfunctionaris economisch actieplan klantvriendelijkheid
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Denk mee, Praat mee, Doe mee

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Denk mee. Praat mee. Doe mee. Deel3

Hé, wat goed dat jij de Luistervink hebt gevonden!

Jouw mening telt en nemen wij mee in ons programma voor de aankomende jaren. Groot of klein, alles draagt bij aan het grote geheel. Dus laat je horen. Omdat we elkaar niet persoonlijk kunnen treffen, staat onze luistervink voor jou klaar. Ga daarvoor naar onze website www.gbdewolden.nl/ikdoemee en praat mee over verschillende onderwerpen zoals wonen, sporten en boeren in De Wolden. Wij zijn er voor jou!

De Wolden zonder jou is als een ei zonder zout! We moeten het samen DOEN.

#gbdoen


Schrijf uw reactie


Het mag over één onderwerp gaan zoals bijvoorbeeld boeren, wonen, sporten enz. Maar eigenlijk mag het over van alles gaan. Wat wij als Gemeentebelangen mee willen geven is: hou jezelf vooral niet in, wij luisteren en denken mee! #gbdoen

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.