Gemeentebelangen De Wolden presenteert kandidaat-wethouder

Gemeentebelangen De Wolden presenteert kandidaat-wethouder

27-11-2020

Jan van ‘t Zand heeft aangegeven te willen stoppen op 1 januari 2021. Na zich vele jaren ingezet te hebben voor Gemeentebelangen in veel verschillende functies, gaat hij van een welverdiend pensioen genieten. We gunnen hem dat van harte!

Bestuur en fractie hebben deze nieuwe situatie opgepakt. Mede in overleg met onze andere wethouder, Gerrie Hempen, zijn wij tot de conclusie gekomen dat er een kandidaat gezocht moet worden die zo spoedig mogelijk  de vrijkomende plaats in het college kan gaan innemen. Gezien de zwaarte van de vacante portefeuille gaat de voorkeur uit naar iemand die ervaring heeft in het openbaar bestuur en voor de laatste anderhalf jaar van deze raadsperiode snel ingewerkt kan zijn. Ook binnen de fractie van Gemeentebelangen zijn deze kwaliteiten te vinden. Echter om teveel verschuivingen te voorkomen, is het goed dat onze voltallige fractie, bestaande uit  acht leden, op volle sterkte blijft. Er liggen immers een aantal stevige dossiers, waar we de komende tijd mee aan de slag moeten. En de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 komen al snel dichterbij.

Als bestuur en fractie zijn we blij, dat we in de persoon van Egbert van Dijk een uitstekende kandidaat-wethouder voor Gemeentebelangen en gemeente De Wolden kunnen presenteren.

Egbert van Dijk is 50 jaar, getrouwd en heeft drie kinderen. Hij woont sinds een aantal jaren in De Wolden en is al weer enige tijd lid van Gemeentebelangen. Naast zijn ervaring met het wethouderschap heeft hij in zijn werkzame leven diverse management- en directiefuncties bekleed. Egbert van Dijk vindt het een eer dat hij het vertrouwen krijgt van het bestuur en de fractie en kijkt met veel enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging.

Gemeentebelangen kandidaat wethouder wethouder Egbert van Dijk fractie bestuur Jan van 't Zand
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Hé, wat goed dat jij de Luistervink hebt gevonden!

De landelijke verkiezing is geweest. Maar hoe vind jij het lokaal gaan? Omdat we elkaar helaas niet persoonlijk kunnen treffen, staat onze luistervink voor jou klaar. Juist nu is het extra van belang om jouw geluid te laten horen! Dat kun je doen middels deze luistervink. Wat wil jij graag anders zien in onze gemeente, of wat vind jij dat er goed gaat? Wonen, sporten, boeren, het mag over van alles gaan.

De Wolden zonder jou is als een ei zonder zout! We moeten het samen doen!


Schrijf uw reactie


Het mag over één onderwerp gaan zoals bijvoorbeeld boeren, wonen, sporten enz. Maar eigenlijk mag het over van alles gaan. Wat wij als Gemeentebelangen mee willen geven is: hou jezelf vooral niet in! #gbdoen

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.