Gerrie Hempen volgt wethouder Jan ten Kate op

Gerrie Hempen volgt wethouder Jan ten Kate op

05-12-2018

Echten – Gerrie Hempen-Prent uit Echten wordt de opvolger van Jan ten Kate als wethouder voor Gemeentebelangen. Dat is vanmorgen bekendgemaakt door de partij. De 50-jarige Hempen is bezig met haar tweede termijn in de gemeenteraad en werd in april voor het eerst fractievoorzitter.

‘Gerrie is zeer betrokken bij De Wolden. Als raadslid staat ze midden in onze Woldense maatschappij en dat zal ze als wethouder ook doen. Ze kan mensen verbinden met elkaar en is zeer waardevol voor onze gemeente’, zegt Ronald Brouwer, vice-fractievoorzitter Gemeentebelangen. Voor de benoeming van Gerrie Hempen – Prent als wethouder is de instemming van de raad nodig. Dit gebeurt op 20 december tijdens de raadsvergadering.

Slapeloze nachten

‘Toen ruim vier jaar geleden bleek dat ik in de raad zou komen, heb ik echt wel een paar slapeloze nachten gehad. Waar ben ik aan begonnen”, kan ik dit wel, ik heb immers niets met politiek, dacht ik. Maar de vier jaar zijn voorbij gevlogen. Er kwamen moeilijke, leerzame en hele interessante onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld het asielzoekerscentrum in mijn eigen dorp, dienstverlening, vitale recreatieparken en fietspaden’, keek ze bij de verkiezingen van maart 2018 al even terug.

Gerrie Hempen is getrouwd met Lukas Hempen  en is met Prent Vormgeving zelfstandig ondernemer. Ze is geboren en getogen te Echten, maar dat heeft haar naar eigen zeggen niet blind gemaakt voor al het moois dat dit dorp, maar ook deze plattelandsgemeente te bieden heeft.

Nauw betrokken

‘Naast het raadswerk heb ik mij ingezet voor de GMR van Wolderwijs, de MR van basisschool ‘t Echtenest, vrijwilliger project Het Kraaienbosch, maar ben ik ook nauw betrokken geweest bij het opstarten van initiatieven als stichting De Es, ‘t Huus met de Belle, Kunst- en natuurroute en Villages of Tradition.’

Voor de schaatsvereniging De IJshazen was ze jeugdschaatsleider en maakte Gerrie een aantal jaren het clubblad. ‘Daarnaast ben ik korte tijd jurylid geweest voor DOS Zuidwolde. Tussen alle werkzaamheden door heb ik nog een gaatje gevonden om de dorpskrant Echtneis op te maken en van nieuws te voorzien. Dit laatste doe ik nog steeds.’

‘Als eigenaar van een klein reclamebureau, Prent Vormgeving, geef ik vorm aan logo’s, huisstijlen, brochures, etc. Om tot een goed resultaat te komen denk ik mee in het totale proces en ga samen met de cliënt op zoek naar creatieve mogelijkheden die passen bij het betreffende bedrijf.’

Gerrie Hempen Jan ten Kate wethouder opvolgen De Wolden Gemeentebelangen Gemeentebelangen De Wolden
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Hé, wat goed dat jij de Luistervink hebt gevonden!

De landelijke verkiezing is geweest. Maar hoe vind jij het lokaal gaan? Omdat we elkaar helaas niet persoonlijk kunnen treffen, staat onze luistervink voor jou klaar. Juist nu is het extra van belang om jouw geluid te laten horen! Dat kun je doen middels deze luistervink. Wat wil jij graag anders zien in onze gemeente, of wat vind jij dat er goed gaat? Wonen, sporten, boeren, het mag over van alles gaan.

De Wolden zonder jou is als een ei zonder zout! We moeten het samen doen!


Schrijf uw reactie


Het mag over één onderwerp gaan zoals bijvoorbeeld boeren, wonen, sporten enz. Maar eigenlijk mag het over van alles gaan. Wat wij als Gemeentebelangen mee willen geven is: hou jezelf vooral niet in! #gbdoen

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.