Openbare avond met nieuwe partij verkiezingen waterschap; Gemeentebelangen Drenthe ~ Overijssel

Openbare avond met nieuwe partij verkiezingen waterschap; Gemeentebelangen Drenthe ~ Overijssel

23-02-2019

Nieuwe partij Gemeentebelangen Drenthe ~ Overijssel bij verkiezingen waterschap

Op 26 februari 2019 vanaf 20.30uur organiseert Gemeentebelangen De Wolden een openbare avond in dorpshuis ’t Markehuus in Veeningen. Het onderwerp is de komende verkiezingen voor het Waterschap in onze regio. Iedereen is van harte welkom!
Tilko Gernaat en Rudi Hooch Antink (Koekange) respectievelijk lijsttrekker en 2de op de lijst van Gemeentebelangen Drenthe ~ Overijssel zullen u informeren over het Waterschap en de keuzes die de komende jaren gemaakt moeten worden .

Meer over Gemeentebelangen Drenthe ~ Overijssel:

Lokale partijen uit twaalf gemeenten in het gebied van Waterschap Drents Overijsselse Delta hebben de krachten gebundeld voor de aankomende Waterschapsverkiezingen in maart. Onder de naam Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel wil de nieuwe partij tegenwicht bieden aan de landelijke partijen. Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel, lijst 5, gaat tegenwicht bieden aan de landelijke partijen door ‘Lokaal maatwerk bij Waterbelangen’

Landelijke partijen passen vaak een landelijke visie toe op de hele regio. Gemeentebelangen Drenthe ~ Overijssel gaat voor lokaal maatwerk. Problemen zijn niet hetzelfde in Salland, de natte Kop van Overijssel of op de Drentse zandgronden. Zij moeten op een verschillende manier aangepakt worden. Dit kan door via de lokale partijen de inwoners mee te laten denken en door rekening te houden met omgevingsfactoren.

Door samenwerking wil Gemeentebelangen Drenthe~Overijssel het waterschap dichter bij de inwoners brengen want zij moeten gehoord en gekend worden wanneer het gaat om veranderingen in zijn of haar leefomgeving. Via de inwoners weten we wat er speelt op lokaal niveau en kunnen we die expertise meenemen.

Veiligheid en het inspelen op de klimaatontwikkelingen hebben de hoogste prioriteit. Bij alle projecten geldt: een goede afweging van nut en noodzaak, haalbaarheid en betaalbaarheid. Het is belangrijk dat de kerntaken niet eenzijdig worden bekeken. De diverse belangen en invalshoeken vanuit natuur, landbouw en leefbaarheid in het gebied moeten worden meegenomen in de besluitvorming. Dit kan doordat de 25 kandidaten allemaal midden in de samenleving staan. https://www.gb-drentheoverijssel.nl/

Vanuit de gemeente De Wolden staan Rudi Hooch Antink (2), Ina van Goor (14) en Douwe Oosterveen (22) op de kandidatenlijst.


 

 

Gemeeentebelangen samenwerking 12 lokale partijen waterschapsverkiezingen landelijk vs lokaal leefomgeving verschillen Rudi Hooch Antink Ina van Goor Douwe Oosterveen Lijst 5
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Hé, wat goed dat jij de Luistervink hebt gevonden!

De landelijke verkiezing is geweest. Maar hoe vind jij het lokaal gaan? Omdat we elkaar helaas niet persoonlijk kunnen treffen, staat onze luistervink voor jou klaar. Juist nu is het extra van belang om jouw geluid te laten horen! Dat kun je doen middels deze luistervink. Wat wil jij graag anders zien in onze gemeente, of wat vind jij dat er goed gaat? Wonen, sporten, boeren, het mag over van alles gaan.

De Wolden zonder jou is als een ei zonder zout! We moeten het samen doen!


Schrijf uw reactie


Het mag over één onderwerp gaan zoals bijvoorbeeld boeren, wonen, sporten enz. Maar eigenlijk mag het over van alles gaan. Wat wij als Gemeentebelangen mee willen geven is: hou jezelf vooral niet in! #gbdoen

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.