Wethouder Jan van ’t Zand met verdiend pensioen

Wethouder Jan van ’t Zand met verdiend pensioen

19-11-2020

Wethouder Jan van ’t Zand (Gemeentebelangen) heeft aangekondigd dat hij zijn functie per 1 januari 2021 neerlegt. Hierna zal hij van een welverdiend pensioen gaan genieten.
Jan van ’t Zand kent een lange politieke carrière in De Wolden. In 1982 werd Jan van ’t Zand raadslid (PvdA) in Zuidwolde. In 1994 werd hij verkozen als raadslid voor Gemeentebelangen. Sinds 2014 is Jan van ’t Zand wethouder voor gemeente De Wolden.

Tijdens zijn wethouderschap had hij diverse portefeuilles. Waaronder de programma’s Gezond meedoen in De Wolden en De Wolden actief en opgeruimd en Financiën. Binnen deze programma’s was wethouder Jan van ’t Zand o.a. verantwoordelijk voor projecten zoals de gescheiden afvalinzameling en invoering Diftar, verzelfstandiging van de zwembaden en dorpshuizen, aanleg kunstgrasvelden, opzetten van het Informatiepunt Geldzaken, het Huus voor Sport & Cultuur en de gemeentelijke financiën.
Wethouder Jan van ’t Zand: “Ik ben vanaf dag één betrokken geweest bij de ontwikkeling van gemeente De Wolden. En ben erg trots op wat De Wolden nu is. De eigenheid van De Wolden is een groot goed. Bewaak dat goed!”

Burgemeester Roger de Groot: ‘‘Met het vertrek van Jan van ‘t Zand nemen we afscheid van een zeer betrokken bestuurder en persoonlijkheid. Jan heeft in politieke zin veel betekend voor de voormalige gemeente Zuidwolde en gemeente De Wolden. Na zo’n lange tijd zal het voor Jan niet meevallen om dit los te laten! Maar we snappen dat hij van zijn pensioen wil gaan genieten. En dat gunnen wij hem natuurlijk van harte en wensen hem daarbij alle geluk voor de toekomst!'

Er is in december nog gelegenheid tot (virtueel) afscheid nemen, berichtgeving hierover volgt nog. Er is nog niet bekend wie hem opvolgt.

Jan van 't Zand wethouder pensioen Gemeentebelangen Loslaten
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Wat gaat Goed, wat kan Beter?

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Dienstverlening Goed? Wat kan Beter?

Wij staan graag klaar voor jou als inwoner van De Wolden. Daar hoort bij dat wij benieuwd zijn hoe jij de dienstverlening van de gemeente ervaart. Hierbij spelen onderwerpen als bereikbaarheid en afhandelingstermijn een rol, maar denk ook aan openingstijden en aanspreekpunten. Als jij de gemeente nodig hebt, hoe wil je dan geholpen worden? Wat gaat volgens jou goed en wat moet beter? Ga naar www.gbdewolden.nl/ikdoemee en laat je stem over dit onderwerp horen. #gbdoen 


Schrijf uw reactie


Als Gemeentebelangen zijn wij benieuwd hoe jij de dienstverlening van de gemeente ervaart. Onderwerpen als bereikbaarheid en afhandelingstermijn spelen hierin een rol, maar wat te denken van openingstijden en aanspreekpunten. Als jij de gemeente nodig hebt, hoe wil je dan geholpen worden? Wat gaat volgens jou goed en wat moet beter?

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.