Huis aan huis magazine DOEN van Gemeentebelangen De Wolden

Huis aan huis magazine DOEN van Gemeentebelangen De Wolden

03-03-2018

Zaterdag wordt in de gemeente De Wolden huis aan huis het magazine DOEN bezorgt. Het is een initiatief van Gemeentebelangen De Wolden in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. In het magazine laat Gemeentebelangen zien waar ze trots op zijn, namelijk de inwoners van onze plattelandsgemeente, wat hun beweegt en hun geweldige initiatieven.

Zo vertelt Patrick Paalman over het smaakmakersfestival en over zijn bijzondere Citroen HY waarmee hij vele festivals bezoekt. Koen ter Meulen (Jumbo Zuidwolde) gaat in op de economische ontwikkelingen in Zuidwolde en de rol van de gemeente daarbij.

De 18-jarige Rick Logtenberg uit Kerkenveld heeft maar één passie: Paarden. Al vanaf zijn twaalfde maakt hij ze zadelmak en hoopt ooit nog eens op CH De Wolden te debuteren.

Kortom een magazine wat laat zien wat voor prachtige initiatieven er in De Wolden zijn en bovenal zijn het de inwoners die het DOEN!

Lijsttrekker Jan ten Kate: “Trots presenteer ik het magazine: DOEN. “Handen uit de mouwen en samen met onze inwoners aan de slag, dat is waar Gemeentebelangen De Wolden voor staat. En dat laten we in deze mooie magazine zien”

 

magazine Doen gemeenteraadsverkiezingen De Wolden Patrick Paalman Rick Logtenberg Koen ter Meulen initiatieven