Recreatieparken op glasvezel

Recreatieparken op glasvezel

03-06-2018

Er zijn door Glasvezel De Wolden BV voorwaarden gesteld op het aansluiten van recreatieparken. De voorwaarden voor die parken zijn, minimaal 70% van de huisjes moet een abonnement afsluiten en zij moeten vooraf € 400,- gaan betalen voor hun aansluiting, omdat ze nog steeds een recreatieve bestemming hebben.

De bewoners van deze parken zijn bij de start van Glasvezel De Wolden wel gewoon benaderd en velen van hun zullen ook een intentieverklaring hebben ondertekend. Dus ook heel begrijpelijk dat er nu veel frustratie is bij de bewoners, die wel graag een aansluiting willen, maar er nu voor moeten betalen. En het is nog maar de vraag of ze op deze manier de 70% abonnementen gaan halen. Frustratie alom dus, ook omdat een groot deel van deze woningen (239 stuk) in het zogenoemde witte gebied liggen, dus geen kabelaansluiting hebben.

Gemeentebelangen zou graag dat die parken, waar 70% van de bewoners een abonnement wil afsluiten, op dezelfde manier worden behandelt als de overige groepen die in aanmerking komen voor een ‘gratis’ aansluiting.

Wethouder Jan ten Kate heeft de toezegging gedaan om dit onderwerp in te brengen tijdens de aandeelhoudersvergadering van Glasvezel De Wolden (op 12 juni) en inzichtelijk te maken wat de (financiële) gevolgen hiervan zijn. Als raad kunnen we niet het beleid van de BV bepalen en ook niet vaststellen dat de BV een extra lening bij ons moet afsluiten.

Door deze toezegging was het niet nodig om onze motie in te dienen.

De aandeelhouders van Glasvezel De Wolden BV zijn; Provincie Drenthe, Gemeente De Wolden, Re-Net en stichting Glasvezel De Wolden.

Glasvezel recreatieparken lening Glasvezel De Wolden voorwaarden aandeelhouders
Klik hier om je boodschap door te geven

#ikdoemee

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Klik hier en geef je mening!

image/svg+xml

Denk mee. Praat mee. Doe mee.

Hé, wat goed dat jij de Luistervink hebt gevonden!

De landelijke verkiezing is geweest. Maar hoe vind jij het lokaal gaan? Omdat we elkaar helaas niet persoonlijk kunnen treffen, staat onze luistervink voor jou klaar. Juist nu is het extra van belang om jouw geluid te laten horen! Dat kun je doen middels deze luistervink. Wat wil jij graag anders zien in onze gemeente, of wat vind jij dat er goed gaat? Wonen, sporten, boeren, het mag over van alles gaan.

De Wolden zonder jou is als een ei zonder zout! We moeten het samen doen!


Schrijf uw reactie


Het mag over één onderwerp gaan zoals bijvoorbeeld boeren, wonen, sporten enz. Maar eigenlijk mag het over van alles gaan. Wat wij als Gemeentebelangen mee willen geven is: hou jezelf vooral niet in! #gbdoen

disclaimer

Spreek uw reactie in

Opname is niet mogenlijk op dit apparaat
Sta gebruik van uw microfoon toe of uw reactie schrijven ipv. spreken

U kunt uw reactie achter laten door deze in te spreken. Gebruik daarvoor onderstaande knoppen. Ga als volgt te werk:

  1. Druk op opnemen
  2. Spreek uw boodschap in, u heeft maximaal 45 seconden
  3. Druk op stop om de opname te stoppen
  4. Met de afspelen/pause knop kunt u uw boodschap afluisteren (optioneel)

U kunt uw boodschap opnieuw inspreken door bovenstaande stappen opnieuw te volgen. Alleen de laatste boodschap wordt bewaard om te verzenden.

disclaimer

Verzenden

Wij als Gemeentebelangen waarderen het enorm dat jij je mening met ons wil delen. Voordat je dat doet kun je hieronder nog enkele gegevens achterlaten. Mochten wij dan nog vragen hebben over hetgeen dat je met ons deelt, kunnen wij contact met je opnemen en er samen over in gesprek gaan. Echter kan je je mening ook anoniem achterlaten.
disclaimer
Bezig met verzenden...

Bedankt

Nog een reactie achter laten

Disclaimer

Eigendom
Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die u op de site vindt correct is. Het kan echter voorkomen dat de informatie niet volledig en/of juist is. Aarzel niet ons hier op te attenderen. Alle informatie op de site, in welke vorm dan ook (teksten, afbeeldingen, geluidsfragmenten, methoden, downloadbare bestanden, etc.), is eigendom van Gemeentebelangen De Wolden, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

Toegestaan gebruik
Alle informatie mag worden gebruikt binnen het kader waar het voor bedoeld is, met vermelding van de bron en niet voor commerciële doeleinden. Wij stellen het op prijs wanneer u ons hiervan op de hoogte brengt.

Gebruiksrecht
Gemeentebelangen De Wolden heeft haar uiterste best gedaan om de oorspronkelijke eigenaren te traceren van alle op deze website gebruikte beelden en informatie. Mochten we daar toch nog in te kort geschoten zijn, laat het ons weten.

Delen (social media)
Gemeentebelangen De Wolden is niet aansprakelijk voor de wijze waarop artikelen, afbeeldingen en methodes worden gedeeld via de site of reacties en het vervolg hierop, ook niet wanneer anderen zich daardoor benadeeld of op een andere wijze gedupeerd door voelen.

Aan alle op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Iedereen die de op deze site getoonde of van deze site te downloaden informatie gebruikt of informatie op de site plaatst, wordt geacht akkoord te gaan met de bovengenoemde bepalingen.

Gemeentebelangen De Wolden 2021

Oeps!

Er is iets fout gegaan bij het versturen van uw reactie. Probeer het later nog eens.